Cursuri dansul mirilor București

Dansul Mirilor – Titlu

Dansul Mirilor
cursuri în Bucuresti


Cursuri particulare de dans | Coregrafii personalizate pentru dansul mirilor

center

0px

0px

fadeIn

dm_photo_1

cursuri dansul mirilor bucuresti - rigadonne

Cursuri pentru dansul mirilor în Bucuresti

O nuntă înseamnă bucurie iar dansul este una dintre cele mai frumoase forme de exprimare a uniunii celor doi îndrăgostiți. Primul dans pornește, în mod oficial, petrecerea și cheamă invitații la joc și voie bună. Suntem încântați să contribuim la acest moment deosebit din viața voastră. Folosindu-ne de experiența și cunoștințele noastre în dans, vă vom ajuta în realizarea unui moment deosebit care să vă reprezinte și de care vă veți aduce aminte cu zâmbetul pe buze.


Ce dans este mai potrivit ?

Recomandăm să vă gândiți întâi pe ce melodie v-ar face plăcere să dansați, indiferent dacă știți vreun pas sau nu. Orice ar fi aceasta, varietatea de dansuri care pot fi abordate este foarte mare. Fie că vorbim despre vals, dansuri latino-americane sau mișcările lui michael jackson, vă încurajăm să faceți alegerea care să vă reprezinte. De restul ne ocupăm noi. E simplu: Voi veniți cu melodia, noi facem coregrafia 🙂 Pentru mai multă inspirație, vă invităm să citiți articolul nostru, publicat în revista WedMag, pe tema dansului mirilor.

0px

0px

dm_1

Programul cursurilorAvantajul cursurilor particulare stă în posibilitatea de a avea un program flexibil. Ședințele se stabilesc împreună cu instructorul și pot fi programate atât în timpul săptămânii cât și în weekend iar durata lor este de 60 de minute. De asemenea, ședințele se desfășoară doar cu instructorul în sală.

De cât timp este nevoie pentru realizarea unei coregrafii ?

Recomandăm începerea cursurilor cu cel puțin 10 săptămâni înainte de eveniment pentru a avea timp suficient de repetiție și însușire a coregrafiei, astfel încât la dansul mirilor totul să decurgă firesc și relaxat. În funcție de complexitatea dansului, se poate aloca o perioada de până la 4-5 luni, în funcție și de frecvența ședințelor

Ofertă dansul mirilor


1 ședință individuală
100 de lei
pachet de 4 ședințe
350 de lei
pachet de 7 ședințe
650 de lei
pachet de 10 ședințe
800 de lei


[popup title=”Înscrieți-vă acum” padding=”0″ button=”1″][contact-form-7 id=”61″ title=”cform_dansatori”][/popup]

center

video-dansul-mirilor

features

Iată și recenziile primite de la cursanții noștri

“Printre amintirile de suflet de la nunta noastra se afla dansul mirilor. A fost un moment inedit ce a surprins atat prin complexitate, cat si prin naturalete. Chiar daca timpul nu a fost de partea noastra la cursurile dinainte de nunta, Razvan a reusit sa ne conceapa un dans perfect pentru stilul nostru (un mashup de 4 melodii lente, dar si ritmate), pe care am reusit sa il executam de la un cap pana la celalalt fredonandu-l cu zambetul pe buze. Multumim inca odata pentru dansul nostru perfect!”

Cristina și Cătălin, 2015

“Lectiile de dans au fost o placere! Recomandam din toata inima!”

Marina Ganea, 2015

“Am facut impreuna cu Antonia dansul pentru nunta. E creativa, ascultatoare la ceea ce va doriti, rabdatoare la a repeta o figura pana “iese” bine. Recomand cu caldura Rigadonne pentru orice fel de dans pe care doriti sa il invatati!”

Ioana și Florin, 2015

“Razvan was truly an amazing dance instructor. He pushed us hard whilst always having fun. ”

Courtney și David, 2014

“Am dat drumul la distractie cu dansul nostru, care a fost genial, dupa spusele tuturor! Multumim Razvan pentru coregrafie si pentru rabdare! ”

Roxana și Catalin, 2015

“Recomand Rigadonne daca vreti un dans special, diferit si de senzatie! Creativi, flexibili si perseverenti”

Andra și Dan, 2015

“Entuziasm, creativitate, multa rabdare si nespus de mult talent si har a pus Razvan in elaborarea unui dans care ne-a reprezentat de la primul pas pana la ultimul si pe care l-am dansat zambind si simtind ca e al nostru (ce-i drept am zambit mai mult la repetii, la eveniment ne-au cam napadit emotiile). Lectiile au fost presarate cu buna dispozitie, cu povestioare despre istoria dansului pe care il invatam, cu ritm si emotie.
L-as recomanda oricand pe Razvan chiar si celor care sunt convinsi ca nu au deloc talent de dansator. Sunt sigura ca i-ar convinge rapid sa incerce macar, cu cateva miscari bine alese si cateva cuvinte iscusite.

Irina și Bogdan, 2015″