Dansatori Evenimente

Show-uri de dans | Dans si animatie cu publicul

[rev_slider dansatori_evenimente]
 

Dansatori evenimente - Rigadonne - Razvan si Antonia

Credit foto: Andrei Ivan


Dansatori evenimente - show-uri personalizate

        Stilurile de dans pe care noi le abordăm sunt atât din dansul sportiv (vals, tango, foxtrot, quickstep, samba, cha-cha, rumba, passo-doble, jive) cât și din dansul modern. Costumațiile și coregrafiile sunt adaptate tematicii evenimentului iar momentele pot fi realizate și pe muzica propusă de voi. Imaginația e singura limită.

Cere o ofertă

        Trupa noastră este formată din dansatori profesioniști cu o vastă experiență atât pe scenă cât și în competiții naționale și internaționale. La evenimentul vostru puteți avea o formație cu până la 3 perechi de dansatori ce vor evolua în sincron. Pentru tarife, consultați pagina Tarife și Oferte.

 
 
 
 

Ce spun clienții noștri
" Super profesioniști, trupa de dans a fost un hit la nunta noastră. Nici nu îmi venea să cred câți invitați dansau și erau total fascinați de momentul artistic iar atunci când au dansat pe cele 2 melodii alese de mine, chiar am simțit că transmit exact ceea ce trebuie prin dans. Mulțumesc, Rigadonne! Ați fost minunați! "

Alin și Andreea, 2015" Recomand o doză bună de Rigadonne dacă vreți o petrecere de nuntă faină! Pe parcursul serii ne-am bucurat de un spectacol de dans cu Antonia și Răzvan, personalizat pe gusturile noastre muzicale, apoi ne-am distrat cu toții învațând să dansam diverse stiluri. Mulțumim Rigadonne că ați fost alături de noi!!!"

Cătălin și Roxana, 2015" La nuntă au încins atmosfera, au fost energici, au avut pași de dans originali și toată lumea s-a distrat pe cinste"

Alex și Mihaela, 2015