Dansatori Evenimente – Showdance – Animatie

Dansatori Evenimente

Show-uri de dans | Dans si animatie cu publicul

line

Despre

Dansatori evenimente - Rigadonne - Razvan si Antonia

Credit foto: Marian Cristea

Spectacole de dans pentru evenimente

        În viziunea noastră, orice petrecere are două elemente esențiale – muzica și dansul. Cel din urmă îl desăvârșește pe cel dintâi. Una dintre cele mai mari bucurii ale unei gazde este să-și vadă oaspeții distrându-se împreună pe ringul de dans.

Aici intervenim noi 🙂

       Trupa Rigadonne vă oferă momente artistice și interactive care vă vor delecta invitații și îi vor incuraja să umple ringul de dans, transformând evenimentul într-unul de neuitat, de care toată lumea își va aduce aminte cu bucurie. Echipa noastră de dansatori și instructori pentru evenimente este pregătită sa transforme petrecerea voastră într-un spectacol ai cărui protagoniști sunteți voi și invitații voștri.

center

dansatori_evenimente

features

Despre

Dansatori evenimente - Rigadonne - Razvan si Antonia

Credit foto: Andrei Ivan

Dansatori evenimente – show-uri personalizate

        Stilurile de dans pe care noi le abordăm sunt atât din dansul sportiv (vals, tango, foxtrot, quickstep, samba, cha-cha, rumba, passo-doble, jive) cât și din dansul modern. Costumațiile și coregrafiile sunt adaptate tematicii evenimentului iar momentele pot fi realizate și pe muzica propusă de voi. Imaginația e singura limită.

[popup title=”Cere o ofertă” padding=”0″ button=”1″][contact-form-7 id=”61″ title=”cform_dansatori”][/popup]

        Trupa noastră este formată din dansatori profesioniști cu o vastă experiență atât pe scenă cât și în competiții naționale și internaționale. La evenimentul vostru puteți avea o formație cu până la 3 perechi de dansatori ce vor evolua în sincron. Pentru tarife, consultați pagina Tarife și Oferte.

center

HzanHOVJ1z4

http://rigadonne.ro/wp-content/uploads/2016/02/1781779_711344728883674_125276323_o.jpg

700

500

side_borders no_margin_padding

Testimonials


Ce spun clienții noștri

” Super profesionisti, trupa de dans a fost un hit la nunta noastra. Nici nu imi venea sa cred cati invitati dansau si erau total fascinati de momentul artistic. Iar atunci cand au dansat cele 2 melodii alese de mine, chiar am simtit ca transmit exact ceea ce trebuie prin dans. Multumesc, Rigadonne! Ati fost minunati! ”


Alin și Andreea

” Recomand o doza buna de Rigadonne daca vreti o petrecere de nunta faina!
Am dat drumul la distractie cu dansul nostru, care a fost genial, dupa spusele tuturor! Multumim Razvan pentru coregrafie si pentru rabdare! smile emoticon
Pe parcursul serii ne-am bucurat si de un spectacol de dans cu Antonia si Razvan, personalizat pe gusturile noastre muzicale, apoi ne-am distrat cu totii invatand sa dansam diverse stiluri. Multumim Rigadonne ca ati fost alaturi de noi!!!”


Cătălin și Roxana

” La nunta au incins atmosfera, au fost energici, au avut pasi de dans originali si toata lumea s-a distrat pe cinste”


Alex și Mihaela

justify

top_margin