CURSURI PARTICULARE DE DANS | Rigadonne Entertainment | Dansatori Evenimente | Cursuri Dans

Cursuri particulare de dans

Vals, Tango, Salsa, Bachata, Dans de soecietate, Dans Sportiv

line

          Oferim cursuri particulare de dans pentru cei ce vor să aprofundeze anumite stiluri și au nevoie de un program flexibil al cursurilor. Putem aborda o mare varietate de dansuri – de la dansurile de societate (vals englezesc, vals vienez, tango, foxtrot), la dansurile latino (cha cha, salsa, bachata, rumba, samba) sau dansurile swing (jive, west coast swing).
          Pentru cei care optează pentru cursuri particulare, avantajul este posibilitatea de a programa ședințele de comun acord cu instructorul, atât în timpul săptămânii cât și în week-end, eliminând restricțiile unui orar fix. În cadrul unor cursuri particulare, sala este rezervată doar pentru participanți și instructorui, asigurând, astfel intimitatea cursanților și posibilitatea unei evoluții mai rapide.

          Prețurile pentru cursuri particulare de dans pentru 1 sau 2 cursanți le puteți vedea pe pagina Tarife și oferte. De asemenea, organizăm, la cerere și cursuri pentru grupuri mai mari de 2 persoane iar oferta pentru acestea o puteți solicita apăsând butonul de mai jos.

[popup title=”Solicitați o ofertă” padding=”0″ button=”1″][contact-form-7 id=”61″ title=”cform_dansatori”][/popup]

zP91JK1bF5g

700

400

          Puteți vedea detalii detalii și despre celelalte cursuri organizate de noi – cursuri de grup de dans de societate sau Cursuri pentru dansul mirilor. De asemenea, vă invităm să încercați și cursurile oferite de prietenii noștri de la Con SaborCursuri de Bachata, Cursuri de Salsa, Cursuri de Tango Argentinian, Cursuri de Dans Contemporan, și Cursuri Kizomba.