DANSATORI EVENIMENTE BUCURESTI

TRUPA DE DANSATORI PROFESIONIȘTI PENTRU EVENIMENTE

      Muzica și dansul sunt două elemente esențiale oricărei petreceri reușite! Trupa Rigadonne realizează momente artistice spectaculoase potrivite oricărei tematici la evenimente publice sau private. Avem peste 10 ani de experiență de scenă și competițională și ne propunem să împărtășim publicului pasiunea și dragostea noastră pentru dans prin show-uri cu dansatori profesionisti. Spectacolele noastre vor încânta privirile publicului și vor crea o atmosferă deosebită la orice petrecere sau eveniment festiv.

INTERACTIVE SHOW DANCE

Spetacole de dans tematice și interactive

Una dintre cele mai mare bucurii ale unei gazde este să-și vadă oaspeții distrându-se împreună pe ringul de dans.

AICI INTERVENIM NOI 🙂

     Trupa Rigadonne vă oferă momente artistice și interactive care vă vor delecta invitații și îi vor încuraja să umple ringul de dans, transformând evenimentul într-unul de neuitat, de care toată lumea își va aduce aminte cu bucurie. Echipa noastră de dansatori și instructori de dans este pregătită să transforme petrecerea voastră într-un spectacol ai cărui protagoniști sunteți voi și invitații voștri.

SHOW DE DANS LATINO

 

SPECIAL FANTASY SHOWS 

VINTAGE SHOW

 

COREGRAFII TEMATICE

 

GIPSY LATIN DANCE

 

BALLROOM SHOWDANCE

 

WE LIKE IT LIKE THAT!

     Noi punem preț pe calitate și bun gust, astfel că toate elementele spectacolelor noastre – costume, coregrafii, dansatori, muzică – vor respecta aceste principii pentru ca publicul să se bucure de momente artistice deosebite și memorabile. Ducem conceptele de animație și interactivitate la un alt nivel, iar invitații vor avea șansa să danseze alături de dansatori profesioniști pe cea mai cool muzică,  într-o atmosferă incitantă. Dansul este viața noastră și vă invităm și pe voi să vă bucurați alături de noi pe ringul de dans!

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI:

 

VREI SĂ COLABORĂM? CONTACTEAZĂ-NE!

Completează formularul de mai jos, sau sună-ne la

0724.342.433