FLASHMOB cu DANSATORI

DANSATORI PROFESIONIȘTI FLASHMOB – URI & DANSURI SURPRIZĂ

        Un flashmob este o adunare spontană și neașteptată a unor oameni, aparent fără nici o legătură care se alătură aceleiași activitiăți. Noi realizăm flashmobs cu dans în spații publice. Într-o astfel de activitate, dansatorii se amestecă printre oamenii prezenți într-un spațiu, urmând ca la pornirea unei melodii stabilite dinainte să se adune și să pornească o coregrafie în sincron. Pe parcursul melodiei se pot aduna din ce în ce mai mulți, atrăgând atenția spectatorilor, putând astfel să transmită un mesaj bine stabilit. Atât fundalul muzical cât și costumația și recuzita dansatorilor pot fi alese astfel încât să servească cât mai bine scopul organizatorului.

WEDDING PROPOSAL FALSHMOB – CERERE IN CASATORIE

O cerere în căsătorie este cu adevărat un moment memorabil și special, iar flashmob-urile organizate de noi sunt unealta perfectă pentru a crea o amintire de neuitat. Indiferent de locul ales pentru cererea în căsătorie, mall, cafenea, parc, pe munte sau la mare :), dansatorii Rigadonne sunt pregătiți să încânte, să surprindă și să organizeze momentul perfect.

FALSHMOB PENTRU PETRECERI, ZILE FESTIVE & EVENIMENTE PUBLICE

Trupa Rigadonne organizează flashmob-uri cu dansatori pentru diverse evenimente publice sau private, sărbători și zile festive. Fie că este vorba despre petreceri ale organizațiilor de studenți, corporate sau spectacole organizate în aer liber, avem experiența necesară de a transforma evenimentul într-unul special printr-un moment supriză care va încuraja spectatorii să se alăture și ei și să se bucure de dans

VREI SĂ COLABORĂM? CONTACTEAZĂ-NE!

Completează formularul de mai jos, sau sună-ne la

0724.342.433